Vacatures

Werken bij Notariële Diensten betekent:

  • Flexibiliteit: We bieden flexibele werktijden, want waarom in de file staan. Ook bieden we de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
  • Uitstekende voorwaarden: Naast een uitstekend salaris bieden we een aantrekkelijke pensioenregeling waarbij wij het grootste deel van de premie voor onze rekening nemen. Ook is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.
  • Jouw mening telt: Innovatie is ons DNA. Jouw ideeën om werkprocessen te verbeteren zijn altijd welkom!

Kom jij ons team versterken?

Door onze voortdurende groei hebben wij regelmatig behoefte aan nieuwe medewerkers.
Wil jij werken in een omgeving waar innovatie, samenwerking en plezier centraal staan? Dan horen we graag van je!

Vacature Jurist HBO

Openstaande vacatures

Jurist (HBO)

Als jurist bij Notarian ben je verantwoordelijk voor diverse boeiende en afwisselende taken. Je werkt aan verschillende websites die onder Notarian vallen, zoals DoehetZelfNotaris.nl, DoeHetZelfMakelaar.nl, Verenigingen.nl, Stichting.nl en Vennootschaponderfirma.nl.
Lees meer

Kandidaat Notaris Erfrecht

Als kandidaat notaris beoordeel je juridische documenten, beantwoord je juridische vragen en optimaliseer je de processen binnen het bedrijf.
Lees meer

Commercieel medewerker binnendienst Woerden (Utrecht)

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze klanten en het bevorderen van de verkoop van onze diensten. Je bent een aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als per e-mail, stelt offertes op en registreert en volgt leads op.
Lees meer

Junior/Medior Notarieel Jurist

Wil jij deel uitmaken van een snelgroeiend en innovatief juridisch bedrijf? Notariële Diensten biedt jou de kans om als Junior/Medior Notarieel Jurist aan de slag te gaan in ons dynamische team. Beoordeel juridische documenten, beantwoord vragen, en groei met ons mee. Solliciteer!
Lees meer

Administratief (juridisch) medewerker

De functie wordt in overleg met jou vormgegeven, waarbij wij uiteraard duidelijke afspraken maken over werkdagen en tijden. De administratief medewerker maakt deel uit van een team van gelijke medewerkers. Hun taken zijn: Klantcontact, Administratie en Concept aktes maken.
Lees meer